загрузка...
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS


Шалені знижки



Наше опитування
Адміни сайту справляються зі своєю роботою?
Всього відповідей: 1268

Ваша реклама

Тут може бути Ваша реклама


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Головна »

116 серія 4 сезон Роксолана Величне століття



17:52
116 серія 4 сезон Роксолана Величне століття

116 серія Роксолана Величне століття дивитись онлайн
116 серия Роксолана Великолепный Век смотреть онлайн

Опис серії:

Хюррем - повертається до палацу ! Фатьма дізнається про повернення Хюррем .Сулейман дізнається про повернення Хюррем в палац. Хюррем постає перед повелителем , проте Сулейман засмучений, що Хюррем порушила його указ. Хюррем починає розповідати чергову " казку про невинності" . Фатьма і Міхрімах обговорюють владу в гаремі .Хюррем стає на коліна перед Володарем і просить про помилування , поставивши перед Сулейманом вибір, або пробачити її, або відняти життя .Сулейман прощає Хюррем і дозволяє залишитися в палаці , однак остаточно дав зрозуміти їй . Довіра Сулеймана - відтепер не належить Хюррем ..Джихангір і Міхрімах прийшли зустріти Хюррем . Мустафа і Джихангір обговорюють прийдешні події , в цей момент приходить Явуз і повідомляє , про те , що Атмаджа в полоні.Рустем прийшов особисто допитати Атмаджу . Атмаджа каже , що служить Хюррем ! Мустафа йде на порятунок Атмаджі . По дорозі зустрічає Рустема , який говорить , що Атмаджа винен .Мустафа приходить на допомогу Атмадже і звільняє його . Фатьма султан і Мустафа за вечірнім вечерею , обговорюють Рустема . Фатьма запевняє Мустафу , що Рустем , скоро сам помилиться . Міхрімах і Хюррем обговорюють події.. Міхрімах попереджає Хюррем , щоб вона зупинилася на скоєному , ніж виводить матір із себе . Хюррем знову каже Міхрімах про небезпеку від Мустафи .Хюррем розпитує про Елькарс - Мірзі . Мустафа і його союзники відвозять Атмаджу в безпечне місце. Мустафа запитує Атмаджу , чи правда він служить комусь ще?! Атмаджа не в змозі говорити .
Тим часом у Манісі . Нурбану влаштовує стеження за Селімом , і особисто переконується , що у нього є інша .Нурбану йде на зустріч до Хатун . Починає допит , проте несподівано до Хатун приїжджає якийсь чоловік , на що вона просить піти Нурбану .Джихангір і Мустафа обговорюють становище у світі. Брати тепло спілкуються між собою , підносячи один одному компліменти. Елькарс - Мірза , зустрічається з Рустем пашею . Брат Перської Шаха , просить поговорити з Султаном про похід . Однак Рустем нагадує , що поки Мустафа в столиці , це неможливо. Поки Мустафа поруч з батьком , похід не можливий. Мустафа і Сулейман розмовляють про становище в світі. Мустафа пропонує увійти в Європу , а конкретно в Рим , нагадуючи Сулейманові, його давню мрію. Рустем і Хюррем обговорюють стан справ , і знову гадають, хто може бути за спиною Мустафи . Рустем каже , що Елькарс - Мірза дуже здорово знадобиться. Рустем каже , що потрібно розпочати похід на Персію. Ташлиджали приходить відвідати Атмаджу . Ташлиджали каже , що довіра до Атмадже , після слів служіння Хюррем султан , під сумнівом .Ташлиджали нагадують ситуацію з кафтаном . Атмаджа каже, що ніколи не піде на зраду . Ташлиджали говорить Атмадже , щоб він більше не наближався до Шехзаде . Просить Атмаджу віддалиться разом з Явузом .Селім повертається до палацу , і просить підготувати ванну , а також покликати Нурбану . Елькарс - Мірза підносить подарунок Міхрімах . Селім зачекався Нурбану і йде до неї сам. Нурбану розпитує Селіма про полювання. Селім каже , що втомився і хотів йти спати , але раніше повинен був побачиться з дитиною і Нурбану .Мустафа прибуває на корабель до Пірі РЕІС . Атмаджа все таки розповів Ташлиджали , на кого він працює.

Мустафа погрожує Пірі Реїсу , говорити хто він і навіщо з'явився. Елькарс - Мірза читає вірш на Фарсі . Міхрімах відповідає йому на Турецькому . Рустем ревнує , Махмуд Зал приїжджає із звісткою про Атмадже .Махмуд повідомляє про те , що Атмаджу відвезли у безпечне місце. А за Явузом стежать. Рустем наказує , продовжувати роботу. Елькарс - Мірза мило спілкується з дочкою Султана . Елькарс - Мірза згадує , зустріч з Фатьмою . Саме вона натякнула йому про подарунок . Принц Персії говорить компліменти Міхрімах . Вечеря закінчується. Пірі Реіс розповідає Мустафі , що він вірний йому і робить все , щоб шлях до трону був легким. Мустафа каже Пірі Реісу , що прекрасно знає його і дуже поважає його . Шехзаде каже, що ніколи не піде проти батька. Мустафа каже , що йому не потрібна допомога і він впорається сам. Пірі Реіс не йде проти Сулеймана , він намагається лише зберегти Шехзаде від Рустема і Хюррем . Мустафа йде засмученим. Рустем розповідає Сулейману, що Елькарс - Мірза приїхав з важливою звісткою. Елькарс вносить книгу з описом його дій , на випадок сходу на трон Персії. Нурбану турбується про Селіме , Джанфеда попереджає , що Хатун може бути небезпечна для Шехзаде. Сулейман згадує часи проведені з Ібрагімом в Манісі і про їх загальної мрії - РИМ ! Сулейман згадує слова Елькасара , що потрібна міцна і вірна держава на сході. А також слова Мустафи про похід на Рим. Сулейман наказує скликати Диван. Баязед обідає разом з Хуріджіхан . Баязид їде на полювання разом з беями Кутах . Лала паша згадує розмову з Хюррем.
На засіданні Дивану , Сулейман задає питання своїм пашам , йти на схід або на захід. Рустем дотримується походу на схід. Мустафа і Джихангір дотримуються думки походу на захід. Джихангір сумнівається в можливостях Елькарса , Мустафа згадує , що війська Османов не змогли утримати Тебріз при Султані Селіме . Сулейман схиляється до походу на схід , рішення прийнято - похід на Схід , на Шаха Тахмаспа .Соколлу зустрічається з Хюррем . Паша повідомляє про похід на схід. Хюррем запитує про посади Мустафи . Хюррем каже , що Рустем буде на чолі війська , Соколлу в море , Баязид приєднається до походу , а Селім попрямує намісником до столиці. Мустафа і Джихангір обговорюють рішення про похід . Мустафа засмучений , що батько відмовився від спільної мрії з Ібрагімом , про похід на захід. Мустафа засмучений і йде. Джихангір вірив , що батько підтримає їх. Ташлиджали розповідає про легенду пророка Ібрагіма , Джихангіру . Сулейман зустрічається з Мустафою в саду Палацу. Сулейман вважає , що прийняв належне рішення . Однак Мустафа згадує долю Діда Мехмеда . Саме на сході був розбитий Султан Мехмед. Мустафа запевняє батька , що він буде завжди поруч з ним і приєднається до батька. Сулейман згадує історію з кафтаном , і нехоче повторення події. Сулейман повідомляє Мустафі , щоб він приєднався в похід , причому окремо зі своїм військом. Сулейман прийняв рішення призначити Мустафу - спадкоємцем престолу! Хюррем стежить за ними з балкона . Хуріджіхан розповідає казку синові Баязида . Хуріджіхан говорить Райне , що вона зрадила Баязида , розповівши все Хюррем . Хуріджіхан повідомляють , що Баязид чекає її в саду. Рустем і Міхрімах принесли новину про те , що Сулейман призначив Мустафу спадкоємцем престолу . Хюррем зла і каже , що цьому потрібно завадити . Хуріджіхан підставили , Лала Мустафа вивів її з палацу. Лала відправляє Хуріджіхан до Бейхан Султан . Хуріджіхан зупиняє Лалу Пашу , і говорить про важливу таємницю. Завдяки якій доведеться залишити її у Кутах .Хюррем намагається відмовити Сулеймана від рішення . Сулейман каже , що прийняв вірне рішення. Хюррем просить дати час Селімові . Сулейман не погоджується і вірить в Мустафу і його прекрасне правління столицею. Селім приймає Нурбану , а Нурбану знову наливає Шехзаде вино. Нурбану розповідає про новини про Мустафу , про його призначення і нагадує помилку досконалу Селімом, в момент приїзду батька.


Анонс 1:

 

Анонс 2:


Турецькою мовою:
Джерело 1


Джерело 2

Російські субтитри:
Джерело 1
 

Джерело 2

Російською мовою:
Джерело 1
 
 
Джерело 2


Альтернативне джерело для перегляду серіалу "Роксолана Величне Століття" (всі сезони)

Величне століття Роксолана 1 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 2 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 3 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 4 сезон онлайн українською




Нравится



Перелік всіх серій серіалу Кесем Султан


загрузка...

Якщо відео не доступне для перегляду чи у Вас виникли будь-які проблеми при перегляді серій, будь-ласка напишіть про це в коментарі, ми дуже швидко виправимо це!
Переглядів: 50912 | Додав: admin | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 2
2 mli  
Чому Ви завжди даєте серію пізно вечором? Не вистачає цілого дня???

1 mli  
Чому Ви переклад завжди подаєте майже вночі? Не вистачає дня?

Имя *:
Email:
Код *:


Форма входу




Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Коротко про Серіал Роксолана Величне Століття

Серіал Величне Століття – це один з тих серіалів, дивлячись який можна з головою поринути у стародавні часи коли правив десятий султан Османської Імперії, дізнатися більше про стародавні часи, традиції, звичаї Сходу. Всі серії Ви будете дивитися практично на одному диханні а переглядаючи їх на нашому сайті онлайн українською мовою ви будете вражені наскільки правдиво грають персонажі серіалу. Ви зможете дізнатися про найбільш яскраві події, які відбувалися в ті часи. Ви зможете осягнути більш повне уявлення про таку величну історичну особистість як Султан Сулейман та про людей, які його оточували під час правління. Засліплене кохання до нещасної українки, ревнощі, інтриги та вбивства і все це заради одного єдиного та найважливішого – кохання та прагнення до влади. Це все та інші не менш захоплюючі факти ви побачите на нашому сайті. Дивлячись Величне століття онлайн у нас Вам більше не доведеться шукати інші серії десь в другому місці, оскільки у нас зібрані всі серії з максимально повними описами.

Зміна влади досягнула і Османської Імперії. До правління сходить Великий Султан Сулейман. Його завжди вірний слуга Ібрагім стає його правою рукою – пашею. Сулейман вже має сина Мустафу та жінку Махідевран, та все змінюється після того як в гаремі з’являється нова наложниця на ім’я Олександра (Роксолана) – звичайна дівчина слов’янських коренів, що була взята до полону після набігу жорстоких кримських татар та була продана до гарему Султана Великого. Згідно всіх законів Султан не має права мати більше чотирьох дружин та має право мати стільки наложниць в гаремі, скільки побажає. Як тільки Роксолана потрапила до гарему вона практично відразу дуже приглянулася для Султана а згодом вона прийняла мусульманство та отримала нове ім’я – Хюррем, тобто «весела». Проходить не так багато часу, трапляється безліч різних цікавих подій та фактів і Роксолана вже дружина Сулеймана та мати його дітей. Після одруження Султана з Роксоланою боротьба за владу дуже посилюється. Ось тут і починається так званий «світанок» Великої імперії. Старе правління вже в минулому, на його зміну приходить нове, зовсім інше правління і розпочинається вже нова глава Великої Османської династії. Дивлячись серіал Ви зможете переглянути безліч великих, історичних та легендарних перемог Султана Сулеймана. Зможете пережити разом з героями серіалу як політичні переживання так і різного роду інтриги. Ви можете вже зараз розпочати дивитись Серіал Роксолана Величне Століття онлайн та дізнатися багато цікаво про людей які жили в ті часи.

Всі серії серіалу Величне Століття у відмінній якості. Дивіться серіал онлайн разом з нами. Насолоджуйтесь і занурюйтесь у часи "Величного Століття" прямо зараз. Серіал заснований на реальних подіях.

Права на контент належать телеканалу 1+1