загрузка...
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS


Шалені знижки



Наше опитування
Чи подобається Вам 4 сезон і чи дивитесь його на нашому сайті?
Всього відповідей: 1801

Ваша реклама

Тут може бути Ваша реклама


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Головна »

65 серія 3 сезон Величне Століття Роксолана



12:09
65 серія 3 сезон Величне Століття Роксолана

Опис:

Султан заспокоює Хатідже, що з Ібрагімом все гаразд, він навіть не поранений, і докоряє її, що вона сама доводить себе до такого стану. Фірузе починає працювати в гаремі - прислуговує Султану, і бачить в цей час якесь віще бачення.
Хатідже повідомляє Султану, що вона передумала розлучатися з Ібрагімом. Вона хоче, щоб її діти росли при батькові.
Хюррем дякує Рустему за порятунок Міхрімах, і натякає, що за відданість вона готова платити ще більше.
Мустафа під час полювання зустрічає Хелену. Вона не дізнається про Спадкоємця і грубіянить йому.
Хатідже здивована, чому Мустафа не братиме участі у війні. Султан каже Хатідже, що під час його відсутності Мустафа буде правити державою. У гарем приїжджає Афіф-хатун, годувальниця Султана.
Афіф вже заздалегідь налаштована проти Хюррем, а Хатидже ще підливає масла у вогонь. Хатидже просить Афіф позбавити їх усіх від Хюррем, і від її впливу на Султана.
Гюльшах і Фатма затівають черговий скандал. Входить Афіф і наказує побити їх обох палицями за неслухняність.
Афіф приходить знайомитися з Хюррем. Хюррем з усіх сил намагається налагодити з нею відносини, навіть погоджується з тим, що покарання служниць було справедливим. За її догляду Хюррем віддає наказ своєї довіреної служниці терміново вирішити проблему з Нігяр, мовляв, раз Хатидже піднесла їй такий подарунок в особі Афіф, то й за нею справа не стане.
Нігяр попереджають про те, щоб вона була готова до втечі.
Хизир Реїс прибуває до Ібрагіма. Ібрагім обіцяє йому золоті гори в обмін на відданість Османам. Челебі отримує лист від Хюррем, в якому вона повідомляє йому, що Хатидже відмовилася від розлучення з Ібрагімом. Хюррем побоюється, що Ібрагім повернеться ще сильнішим і вимагає, щоб Челебі позбувся Ібрагіма ще в поході.
Хюррем готовиться до зустрічі з Султаном, адже сьогодні ніч четверга.
Нових рабинь навчають грі на музичних інструментах. Євнух залишає Фірузе, щоб вона все прибрала. Вона продовжує грати, і за цим заняттям її застає Султан. Він спостерігає за нею через двері.
Хюррем приходить до Султана, але не застає його.
Хатидже повідомляє Махідевран, що Мустафа не поїде на війну. Махідверан піднеслася духом - поки Мустафа буде Намісником, вони зможуть помститися Хюррем. Але Хатидже вимагає, щоб Махідевран не вплутувала в цю справу Мустафу, з Хюррем вони й самі розберуться.
Хюррем дочекалася Султана, скаржиться, що скучила за ним, а він відправляє її назад.
Хатидже наказує Афіф підготувати свято для Султана.
Ібрагім розробляє план військової операції, в ході якої буде створено нову державу на чолі з могутнім ханом.
Ібрагім просить Хизир привезти ту красуню з красунь, якусь там Джулію, щоб представити її Султану.
Аяса Паша доповідає Султану, що через два тижні можна буде виступати в похід. Султан наказує попередити Мустафу.
Мустафа знову зустрічається з Хеленою, він явно захоплений нею.
Нігяр приступає до плану втечі - зображує початок пологів. Слуги Хюррем допомагають їй, і в цей час правда починаються пологи.
Афіф-хатун відбирає дівчат для свята. Хатидже просить, щоб і Фірузе обов’язково  взяла в ньому участь. Афіф повідомляє про це Фірузе, але під страхом смерті вимагає зберігати все в таємниці. Їх розмову чує Сюмбюль, і тут же біжить розповісти про все Хюррем.

Дивитися українською:





Альтернативне джерело для перегляду серіалу "Роксолана Величне Століття" (всі сезони)

Величне століття Роксолана 1 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 2 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 3 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 4 сезон онлайн українською




Нравится



Перелік всіх серій серіалу Кесем Султан


загрузка...

Якщо відео не доступне для перегляду чи у Вас виникли будь-які проблеми при перегляді серій, будь-ласка напишіть про це в коментарі, ми дуже швидко виправимо це!
Переглядів: 52845 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:


Форма входу




Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Коротко про Серіал Роксолана Величне Століття

Серіал Величне Століття – це один з тих серіалів, дивлячись який можна з головою поринути у стародавні часи коли правив десятий султан Османської Імперії, дізнатися більше про стародавні часи, традиції, звичаї Сходу. Всі серії Ви будете дивитися практично на одному диханні а переглядаючи їх на нашому сайті онлайн українською мовою ви будете вражені наскільки правдиво грають персонажі серіалу. Ви зможете дізнатися про найбільш яскраві події, які відбувалися в ті часи. Ви зможете осягнути більш повне уявлення про таку величну історичну особистість як Султан Сулейман та про людей, які його оточували під час правління. Засліплене кохання до нещасної українки, ревнощі, інтриги та вбивства і все це заради одного єдиного та найважливішого – кохання та прагнення до влади. Це все та інші не менш захоплюючі факти ви побачите на нашому сайті. Дивлячись Величне століття онлайн у нас Вам більше не доведеться шукати інші серії десь в другому місці, оскільки у нас зібрані всі серії з максимально повними описами.

Зміна влади досягнула і Османської Імперії. До правління сходить Великий Султан Сулейман. Його завжди вірний слуга Ібрагім стає його правою рукою – пашею. Сулейман вже має сина Мустафу та жінку Махідевран, та все змінюється після того як в гаремі з’являється нова наложниця на ім’я Олександра (Роксолана) – звичайна дівчина слов’янських коренів, що була взята до полону після набігу жорстоких кримських татар та була продана до гарему Султана Великого. Згідно всіх законів Султан не має права мати більше чотирьох дружин та має право мати стільки наложниць в гаремі, скільки побажає. Як тільки Роксолана потрапила до гарему вона практично відразу дуже приглянулася для Султана а згодом вона прийняла мусульманство та отримала нове ім’я – Хюррем, тобто «весела». Проходить не так багато часу, трапляється безліч різних цікавих подій та фактів і Роксолана вже дружина Сулеймана та мати його дітей. Після одруження Султана з Роксоланою боротьба за владу дуже посилюється. Ось тут і починається так званий «світанок» Великої імперії. Старе правління вже в минулому, на його зміну приходить нове, зовсім інше правління і розпочинається вже нова глава Великої Османської династії. Дивлячись серіал Ви зможете переглянути безліч великих, історичних та легендарних перемог Султана Сулеймана. Зможете пережити разом з героями серіалу як політичні переживання так і різного роду інтриги. Ви можете вже зараз розпочати дивитись Серіал Роксолана Величне Століття онлайн та дізнатися багато цікаво про людей які жили в ті часи.

Всі серії серіалу Величне Століття у відмінній якості. Дивіться серіал онлайн разом з нами. Насолоджуйтесь і занурюйтесь у часи "Величного Століття" прямо зараз. Серіал заснований на реальних подіях.

Права на контент належать телеканалу 1+1