загрузка...
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS


Шалені знижки



Наше опитування
Чи подобається Вам 4 сезон і чи дивитесь його на нашому сайті?
Всього відповідей: 1801

Ваша реклама

Тут може бути Ваша реклама


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Головна »

79 серія Роксолана Величне століття



22:48
79 серія Роксолана Величне століття

Опис:
Ібрагім вступає в боротьбу з невідомими найманцями, які його отчили. У цей час Сюмбюль в розмові з Хюррем дуже переживає про скоєне. Але його переживання марні, так як Ібрагіму вдається розправитися з усіма найманцями.
Хатідже дуже переживає, очікуючи Ібрагіма. Але до неї замість нього приходить Хюррем. Хюррем називає причиною свого візиту приготування до Рамазан байраму. Хатідже єхидно цікавиться, чи не таким чином вона намагається замолити свої гріхи? Хюррем у відповідь натякає, що вона впевнена в тому, що це Ібрагім намагався отруїти Султана.
Сюмбюль відвідує Нігяр, запитує, як у них стосунки з Рустемом. Нігяр скаржиться на свою долю, Сюмбюль втішає її, що одного разу вона обов'язково зустрінеться зі своєю донькою. Нігяр відразу ж запідозрила, що Сюмбюль з'явився не просто так, але той не зізнається ні в чому. Приходить Рустем, і говорить Сюмбюлю, що їх план убити Ібрагіма вдався. Їх розмову чує Нігяр.
Матракчі за наказом Хатідже поспішає на допомогу Ібрагіму. Ібрагім весь зранений, але живий.
У палаці в Манісі Махідевран підозрює Ташьяджали в зраді. Вона думає, що це саме він передає Хюррем відомості про все, що відбувається в їх палаці. Тим більше, що вчора Махідевран бачила, як він спалив якийсь лист. Ташьяджали змушений зізнатися, хто пише йому листи. Він розповідає про свою любов до Міхрімах.
Махідевран запитує, чи знає він, чим йому це загрожує? Вона вимагає, що ніхто, у тому числі і Мустафа, нічого не знав про це.
Сюмбюль доповідає Хюррем, що, за словами Рустема, Ібрагім відійшов в інший світ.
Хюррем приходить до Султана. Султан говорить, що розслідування у справі про його отруєння зайшло в тупий кут. У той же час він не вірить у причетність до цього Ібрагіма. Хюррем продовжує наполягати на своєму, але Султан жорстко осаджує її. В цей час заходить сам Ібрагім, і подив Хюррем немає межі. Султан теж в шоці, хто посмів заманити Ібрагіма в пастку! Він відправляє Хюррем в свою кімнату. Та по дорозі бажає Ібрагіму одужання. У коридорі Рустем просить у неї вибачення за невірну інформацію, і побоюється, що Ібрагім здасть Хюррем. Хюррем впевнена, що той буде мовчати. Султан розпитує Ібрагіма, кого він підозрює? Ібрагім каже, що не знає, на кого і подумати. Султан впевнений, що замахи на нього і на Ібрагіма взаємопов'язані.
У Манісі Діані підкидають компромат. Її звинувачують у шпигунстві. Діана не визнає свою провину. Мустафа не вірить їй і наказує кинути її у в'язницю.
Ібрагім повертається додому, Хатідже бачить його рани. Він розповідає про те, що трапилося, і Хатідже відразу розуміє, що все підстроїла Хюррем.
Міхрімах в хаммаме розмовляє з Нурбахар - наложницею Мехмета, як раптом тієї стає погано.
Хатідже вривається до Хюррем з розбірками. Вона вимагає, щоб Хюррем трималася від Ібрагіма подалі. Хюррем робить вигляд, що не розуміє, про що це Хатідже говорить? Хатідже нагадує, що Хюррем робила замах не тільки на Ібрагіма, а на всю династію.
Міхрімах дізнається, що Нурбахар вагітна. Вона наказує акушерці, щоб ніхто нічого не дізнався, інакше не уникнути біди.
Хатідже просить Афіф, щоб на Рамазан в палац запросили її сестру - Шах Султан.
Нігяр розповідає Ібрагіму про підслухав розмову. Вона просить Ібрагіма бути напоготові. Ібрагім сміється, що вже все відбулося. Нігяр ще раз просить його дозволити їй побачитися з дочкою. Ібрагім проганяє її.
Ташьяджали допитує Діану. Та стоїть на своєму, що вона ні в чому не винна. Діана звинувачує Герюзар. Дівчину приводять на допит до Мустафи. Фіден стає на її бік, говорить, що вона цілком довіряє цій служниці. Мустафа наказує вигнати Герюзар з палацу.
Французький посол пише лист своєму суверену, в якому міркує про переваги османської суднової системи в порівнянні з системами християнських країн. Він рекомендує королю запозичувати елементи османської системи для посилення своєї держави.
Кіраз доповідає Хюррем, що Ібрагім виїхав разом з Мехметом. У цей час Ібрагім розмовляє з Мехметом про його швидке від'їзді в провінцію. Мехмет запитує, навіщо вони сюди приїхали. Ібрагім відповідає, що він хотів показати Мехмету цей прекрасний вид. Хюррем біжить до Султана, але того теж немає в покоях. Сулейман ж поїхав до Ебусууду, щоб той розтлумачив його сон. Хюррем в паніці наказує Рустему терміново знайти її сина.
Ебусууд говорить, що не можна однозначно тлумачити сон Султана. Однак, коли-небудь все вирішитися - або Династія похитнеться, або ще більш зміцніє.
Хюррем поспішає до сина. Вона біжить на край обриву, і бачить внизу бездиханне тіло. Рустем спускається вниз, це виявляється Берч-ага. Тим часом, Хюррем знаходить каптан Мехмета.
Ібрагім відвідує дочку, туди ж приходить Нігяр. Ібрагім попереджає її, що при найменшій провини з її боку вона більше ніколи не побачить дочку.
Хюррем повертається до палацу, вона біжить до Султану ледь жива від переживань, і бачить там Мехмета. Султан в подиві, що з Хюррем? Їй нічого не залишається, як набрехати Султану, що їй приснився поганий сон. Хюррем зустрічає Ібрагіма, і репетує, щоб він не чіпав її дітей. Ібрагім нагадує їй їх розмова про голубку і орла. Він говорить, що ніхто не зможе перешкодити йому, якщо він задумає щось. Однак, він завжди буде захищати Мезмета, так само, як і Мустафу, тому що це-його борг перед династії.
Хюррем визнається Сюмбюлю, що вона програла у цій жорстокій війні з Ібрагімом. Він убив її тим, що показав, як легко він може розірвати їй серце, заподіявши шкоду її дітям.
Герюзар намагається вбити Мустафу. У неї нічого не виходить.
Хюррем в сльозах просить Султана не відправляти Мехмета в провінцію. Нібито вона бачила сон, що вони втратили сина. Султан заспокоює її, що Ібрагім піклується про безпеку Ібрагіма. Хюррем наполягає, що Ібрагім завжди буде на стороні Мустафи, і буде всіх прибирати з його дороги до трону. Султан обіцяє, що поки він живий, ніхто не посміє завдати шкоди ні їй, ні її дітям.
Під загрозою смерті Герюзар зізнається, що її направила Хюррем. Дівчина просить Діану переправити золото, яке вона приховала, її родині в Стамбул.
Хюррем забороняє Мехмету надалі виходити куди-небудь без неї або Султана. У коридорі Хюррем бачить наложницю Мехмета і запитує її, чи приймає вона заходи проти небажаної вагітності. У цей час Міхрімах розповідає Мехмету про вагітність Нурбахар. Вона нагадує Мехмету правила гарему - дитину вб'ють, а дівчину виженуть з палацу. Мехемт закликає Нурбахар. Вона благає його захистити їх дитини.
Ташьяджали приїжджає в Стамбул і просить Міхрімах про зустріч. Паралельно він зустрічається з Ібрагімом і доповідає йому про те, що вони виявили зрадницю.
Махідевран призначає Діану головною калфа в подяку за те, що вона врятувала життя її синові.
Хатідже запрошує Султана до себе на вечерю. Попутно вона повідомляє, що покликала в гості Шах Султан. Сулейман схвалює її рішення.
Ібрагім кличе до себе Хюррем. Коли вона приходить, він наказує охороні привести Герюзар. Він звинувачує хатун в замаху на життя Мустафи, а також говорить, що вона зізналася в тому, хто її направив. Ібр: «Прийшов ваш черга платити за рахунками, Султанша!»

Дивитися:



Альтернативне джерело для перегляду серіалу "Роксолана Величне Століття" (всі сезони)

Величне століття Роксолана 1 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 2 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 3 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 4 сезон онлайн українською




Нравится



Перелік всіх серій серіалу Кесем Султан


загрузка...

Якщо відео не доступне для перегляду чи у Вас виникли будь-які проблеми при перегляді серій, будь-ласка напишіть про це в коментарі, ми дуже швидко виправимо це!
Переглядів: 48441 | Додав: admin | Рейтинг: 4.4/5
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:


Форма входу




Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Коротко про Серіал Роксолана Величне Століття

Серіал Величне Століття – це один з тих серіалів, дивлячись який можна з головою поринути у стародавні часи коли правив десятий султан Османської Імперії, дізнатися більше про стародавні часи, традиції, звичаї Сходу. Всі серії Ви будете дивитися практично на одному диханні а переглядаючи їх на нашому сайті онлайн українською мовою ви будете вражені наскільки правдиво грають персонажі серіалу. Ви зможете дізнатися про найбільш яскраві події, які відбувалися в ті часи. Ви зможете осягнути більш повне уявлення про таку величну історичну особистість як Султан Сулейман та про людей, які його оточували під час правління. Засліплене кохання до нещасної українки, ревнощі, інтриги та вбивства і все це заради одного єдиного та найважливішого – кохання та прагнення до влади. Це все та інші не менш захоплюючі факти ви побачите на нашому сайті. Дивлячись Величне століття онлайн у нас Вам більше не доведеться шукати інші серії десь в другому місці, оскільки у нас зібрані всі серії з максимально повними описами.

Зміна влади досягнула і Османської Імперії. До правління сходить Великий Султан Сулейман. Його завжди вірний слуга Ібрагім стає його правою рукою – пашею. Сулейман вже має сина Мустафу та жінку Махідевран, та все змінюється після того як в гаремі з’являється нова наложниця на ім’я Олександра (Роксолана) – звичайна дівчина слов’янських коренів, що була взята до полону після набігу жорстоких кримських татар та була продана до гарему Султана Великого. Згідно всіх законів Султан не має права мати більше чотирьох дружин та має право мати стільки наложниць в гаремі, скільки побажає. Як тільки Роксолана потрапила до гарему вона практично відразу дуже приглянулася для Султана а згодом вона прийняла мусульманство та отримала нове ім’я – Хюррем, тобто «весела». Проходить не так багато часу, трапляється безліч різних цікавих подій та фактів і Роксолана вже дружина Сулеймана та мати його дітей. Після одруження Султана з Роксоланою боротьба за владу дуже посилюється. Ось тут і починається так званий «світанок» Великої імперії. Старе правління вже в минулому, на його зміну приходить нове, зовсім інше правління і розпочинається вже нова глава Великої Османської династії. Дивлячись серіал Ви зможете переглянути безліч великих, історичних та легендарних перемог Султана Сулеймана. Зможете пережити разом з героями серіалу як політичні переживання так і різного роду інтриги. Ви можете вже зараз розпочати дивитись Серіал Роксолана Величне Століття онлайн та дізнатися багато цікаво про людей які жили в ті часи.

Всі серії серіалу Величне Століття у відмінній якості. Дивіться серіал онлайн разом з нами. Насолоджуйтесь і занурюйтесь у часи "Величного Століття" прямо зараз. Серіал заснований на реальних подіях.

Права на контент належать телеканалу 1+1