загрузка...
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS


Шалені знижки



Наше опитування
Чи подобається Вам 4 сезон і чи дивитесь його на нашому сайті?
Всього відповідей: 1801

Ваша реклама

Тут може бути Ваша реклама


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Головна »

71 серія Величне Століття Роксолана



13:49
71 серія Величне Століття Роксолана

Опис:

На терасу до Рустема несподівано входить Нігяр. Султан обіцяє Хюррем прийти пізніше. Виходить Джихангір і питає у батька, де Фірузе, скаржиться, що мати не дозволяє їй приходити.
Хатидже все вимагає від Ібрагіма спалити лист, той іде і вона в прокляттях йде йому вслід.
Нігяр вмовляє Рустема не чіпати Фірузе, мотивуючи це тим, що підозра в першу чергу впаде на Хюррем. Рустем залишає Фірузе лежати на дивані, вона приходить до тями.
Хатидже сама спалює лист, в цей час повертається Ібрагім і вони нарешті миряться.
Рустем допитується у Нігяр, хто її послав. Він погрожує їй, щоб вона нікому не проговорилася. Нігяр нагадує йому, що вона зобов'язана Рустемові життям, і все залишиться в таємниці.
Нігяр доповідає Хюррем, що Фірузе жива, і пропонує їй інший план. Хюррем злиться, що Нігяр намагається вчити її життя, і питає, кому та реально служить. Нігяр клянеться, що тільки їй. Нігяр відпрошується у Афіф поїхати до Хатидже, мовляв, їй потрібно терміново щось повідомити для султанші.
Хюррем кричить на Сюмбюля, звідки Нігяр дізналася про їхні плани. Сюмбюль говорить, що Фірузе хоче поговорити з Хюррем. Хюррем не дозволяє, але Фірузе все одно робить по-своєму і вривається в покої Султанші.
Фірузе говорить, що все знає. Хюррем прикидається - якби я хотіла тебе вбити, тебе б зараз тут не було. Фірузе загрожує, що наступного разу вона буде захищатися. Втручається Афіф і змушує Фірузе вибачитися перед Хюррем.
У сім'ї Ібрагіма мир і спокій. Він пропонує покликати Султана на вечерю, щоб всі знали, що у них все добре. За цією ідилією через вікно спостерігає Нігяр. Нігяр доповідає Хатидже, що Хюррем робила замах на життя Фірузе, і тільки завдяки їй та залишилася жива.
Афіф починає розслідування, хто підсипав снодійне в їжу Фірузе. Нігяр не зізнається, що виконавцем замаху був Рустем. Хатидже наказує Нігяр продовжувати спостереження. Нігяр запитує, хто її наречений. Хатидже відповідає, що це не її справа. 
Султан прогулюється з Фірузе по саду. Та скаржиться, що дуже скучила за Джихангіру. Султан запрошує її поїхати разом з ним і Спадкоємцями в Мисливський будиночок. Все це бачить Міхрімах. Вона відтісняє Фірузе від Султана.
Хюррем попереджає Рустема не довіряти Нігяр. Той каже їй, що Нігяр вчора їздила до Хатидже. Хюррем розуміє, що Нігяр все доповідає ворогам.
Ібрагім запрошує Султана до себе на вечерю. Новина від примирення Ібрагіма і Хатидже дуже радує Султана. Султан забороняє Ібрагіму відправляти Рустема в провінцію. Фірузе намагається вплинути на Мітхрімах, натякаючи на її любов до Яхье. Міхрімах суворо наказує тій закрити рот, і погрожує, що якщо хто-небудь щось дізнається, то вона знищить Фірузе.
Мустафа приходить до батька Хелени з проханням розірвати заручини. Там він зустрічає її нареченого. Мустафа платить йому борг сім'ї Хелени і вимагає, щоб той мужик залишив її в спокої. У цей час Махідевран знаходить хустку Хелени, і наказує дізнатися, кому він належить. Батько Хелени повідомляє своїй родині, що Спадкоємець хоче взяти Хелену в гарем.
Ібрагім радиться з Матракчі, як йому позбутися від Рустема. Їх підслуховує Нігяр. Вона приходить до Ібрагіма і нагадує йому, як він просив її народити таку дівчинку. Нігяр говорить, що вона народила таку дівчинку, його доньку, але Хатидже вбила її. Нігяр дорікає Ібрагіма, що він тепер разом з убивцею їхньої дитини. Як він може до неї торкатися? Ібрагім виправдовується, що дитина народилася мертвою і проганяє Нігяр.
На вечері Ібрагім згадує слова Нігяр. Решта ведуть бесіду про поїздку в Мисливський будиночок. Султан мовчить, і не запрошує Хюррем. Нігяр приходить до Рустема. Вона розповідає, що Султан заборонив Ібрагіму відсилати Рустема в провінцію. Нігяр пропонує Рустемові об'єднатися, щоб протистояти їх ворогам.
Хатидже і Хюррем продовжують обмінюватися взаємними образами. Хюррем висуває свій головний козир - що Хатидже вбила невинного немовляти, і їй тепер не буде спокою.
Султану показують портрет Джулії Ганзагі, характеризуючи її як першу красуню світу. Міхрімах на це відповідає, що для Султана немає жінки красивіші його дружини.
Ібрагім запитує у Хатидже, як померла його дочка. Каже, що він більше не може жити в сумнівах, що не Хатидже вбила її? Хатидже клянеться, що дівчинка померла при пологах. А дівчинка-то, дуже навіть і жива!
Каді-ефенді вершить суд над двома хлопчиками, які вкрали пахлаву, і над жінкою, яка зрадила чоловікові. У натовпі таємно знаходиться Султан. Каді вирішує все по справедливості і совісті.
Афіф повідомляє Нігяр, що приїхали женихи на оглядини. Гюльфем вмовляє Хатидже зізнатися, що дитина жива. Вона боїться, що хто-небудь неодмінно проговоритися - акушерка, годувальниця і т.д. Хатидже не погоджується, вона не хоче, щоб в Ібрагіма були інші діти, крім їхніх загальних.
Хюррем збирається в Мисливський будиночок. Приходить Сюмбюль і каже, що Султан не кликав її, а наказав зібрати тільки Спадкоємців. Крім того, і Фірузе збирається їхати.
Дізнавшись про це, Міхрімах приходить до батька і заявляє, що якщо не поїде її мати, то і вона не поїде, а ти, тату, їдь зі своєю Фірузе, куди тобі буде завгодно!
Мустафа приходить до Хелени. Вона розповідає, що її заручини розірвані, і вона змушена поїхати в гарем Спадкоємця. Хелена просить Мустафу викрасти її, бо їй ніхто, крім нього не потрібен, навіть Спадкоємець.
Хюррем лає Міхрімах, що та проявила неповагу до Султана. У цей час входить Сюмбюль з новиною, що Фірузе не їде. Султан наказав збиратися тільки Мехмету. Фірузе скаржиться на це Хатидже. Хатидже попереджає її, щоб вона ні в якому разі не ворогувала з Міхрімах, тому що Султан любить її понад усе. Хатидже каже, щоб Фірузе порушила звичай, за яким усі ночі четверга Султан проводить з Хюррем. Ось тоді Хюррем дійсно прийде кінець.
Хюррем ж починає рішучі дії. і все так вдало складається - Султан на полюванні, Афіф вигнали до Хатидже, Кираза замкнули в пральні. Хюррем у супроводі слуг, Сюмбюля і Нігяр приходить до Фірузе і вішає її.

Дивитись українською:



Альтернативне джерело для перегляду серіалу "Роксолана Величне Століття" (всі сезони)

Величне століття Роксолана 1 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 2 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 3 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 4 сезон онлайн українською




Нравится



Перелік всіх серій серіалу Кесем Султан


загрузка...

Якщо відео не доступне для перегляду чи у Вас виникли будь-які проблеми при перегляді серій, будь-ласка напишіть про це в коментарі, ми дуже швидко виправимо це!
Переглядів: 56872 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:


Форма входу




Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Коротко про Серіал Роксолана Величне Століття

Серіал Величне Століття – це один з тих серіалів, дивлячись який можна з головою поринути у стародавні часи коли правив десятий султан Османської Імперії, дізнатися більше про стародавні часи, традиції, звичаї Сходу. Всі серії Ви будете дивитися практично на одному диханні а переглядаючи їх на нашому сайті онлайн українською мовою ви будете вражені наскільки правдиво грають персонажі серіалу. Ви зможете дізнатися про найбільш яскраві події, які відбувалися в ті часи. Ви зможете осягнути більш повне уявлення про таку величну історичну особистість як Султан Сулейман та про людей, які його оточували під час правління. Засліплене кохання до нещасної українки, ревнощі, інтриги та вбивства і все це заради одного єдиного та найважливішого – кохання та прагнення до влади. Це все та інші не менш захоплюючі факти ви побачите на нашому сайті. Дивлячись Величне століття онлайн у нас Вам більше не доведеться шукати інші серії десь в другому місці, оскільки у нас зібрані всі серії з максимально повними описами.

Зміна влади досягнула і Османської Імперії. До правління сходить Великий Султан Сулейман. Його завжди вірний слуга Ібрагім стає його правою рукою – пашею. Сулейман вже має сина Мустафу та жінку Махідевран, та все змінюється після того як в гаремі з’являється нова наложниця на ім’я Олександра (Роксолана) – звичайна дівчина слов’янських коренів, що була взята до полону після набігу жорстоких кримських татар та була продана до гарему Султана Великого. Згідно всіх законів Султан не має права мати більше чотирьох дружин та має право мати стільки наложниць в гаремі, скільки побажає. Як тільки Роксолана потрапила до гарему вона практично відразу дуже приглянулася для Султана а згодом вона прийняла мусульманство та отримала нове ім’я – Хюррем, тобто «весела». Проходить не так багато часу, трапляється безліч різних цікавих подій та фактів і Роксолана вже дружина Сулеймана та мати його дітей. Після одруження Султана з Роксоланою боротьба за владу дуже посилюється. Ось тут і починається так званий «світанок» Великої імперії. Старе правління вже в минулому, на його зміну приходить нове, зовсім інше правління і розпочинається вже нова глава Великої Османської династії. Дивлячись серіал Ви зможете переглянути безліч великих, історичних та легендарних перемог Султана Сулеймана. Зможете пережити разом з героями серіалу як політичні переживання так і різного роду інтриги. Ви можете вже зараз розпочати дивитись Серіал Роксолана Величне Століття онлайн та дізнатися багато цікаво про людей які жили в ті часи.

Всі серії серіалу Величне Століття у відмінній якості. Дивіться серіал онлайн разом з нами. Насолоджуйтесь і занурюйтесь у часи "Величного Століття" прямо зараз. Серіал заснований на реальних подіях.

Права на контент належать телеканалу 1+1