загрузка...
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS


Шалені знижки



Наше опитування
Чи подобається Вам 4 сезон і чи дивитесь його на нашому сайті?
Всього відповідей: 1801

Ваша реклама

Тут може бути Ваша реклама


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Головна »

Кесем Султан 23 серія



19:47
Кесем Султан 23 серія

23 серія Кесем Султан дивитись онлайн

Опис серії:

Кесем дізнається, що Ясмін її сестра і намагається всіма силами зупинити страту.

Зульфікяр боїться, що Сафіє Султан спробує посадити на трон Іскандера і хоче відправити його зі столиці. Але про його плани дізнається Сафіє Султан і Зульфікяр стикається зі смертю. Кесем хоче помститися Сафіє і просить Іскандера вбити її. Іскандер не підозрюючи про правду, йде вбивати свою матір. Ця ніч змінює долі всіх. Султану Ахмеду з кожним днем ​​стає все гірше. Любов Іскандера до Кесем з кожним днем ​​зростає. Про цю любов дізнається така людина, що війна ще більше розпалюється. Таємниця Іскандера стає явною. Трапляється те, чого найбільше боялася Халіме султан. Про божевілля Мустафи дізнається одна людина. Кесем йде до Ахмеда, щоб розповісти важливу таємницю, але їй повідомляють таку новину, що все стає безглуздим. Світ обрушується на Кесем.

Кесем приходить в жах, дізнавшись, що Ясемін її рідна сестра. Кесем, що втратила батька у війні з Сафіє намагається всіма силами врятувати сестру.

Кесем хоче закінчити війну з Сафіє і наказує Іскандеру вбити її. Іскандер не знає, що вона його мати і йде в Старий палац, щоб виконати наказ Кесем. Однак після цієї ночі все змінитися.

Шехзаде Осман і Шехзаде Мехмед відвідають корпус яничар. Мехмед проявить неповагу до брата перед яничарами і відносини між братами стануть ще гірше. Султан Ахмед стане свідком сварки між синами.

Султану Ахмеду з кожним днем ​​все гірше. Кесем переживає за Ахмеда, але прийшла новина, яка немов ніж встромиться в її серце.

Дивитись онлайн:



Альтернативне джерело для перегляду серіалу "Роксолана Величне Століття" (всі сезони)

Величне століття Роксолана 1 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 2 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 3 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 4 сезон онлайн українською




Нравится



Перелік всіх серій серіалу Кесем Султан


загрузка...

Якщо відео не доступне для перегляду чи у Вас виникли будь-які проблеми при перегляді серій, будь-ласка напишіть про це в коментарі, ми дуже швидко виправимо це!
Переглядів: 4950 | Додав: admin | Рейтинг: 3.5/8
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:


Форма входу




Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Коротко про Серіал Роксолана Величне Століття

Серіал Величне Століття – це один з тих серіалів, дивлячись який можна з головою поринути у стародавні часи коли правив десятий султан Османської Імперії, дізнатися більше про стародавні часи, традиції, звичаї Сходу. Всі серії Ви будете дивитися практично на одному диханні а переглядаючи їх на нашому сайті онлайн українською мовою ви будете вражені наскільки правдиво грають персонажі серіалу. Ви зможете дізнатися про найбільш яскраві події, які відбувалися в ті часи. Ви зможете осягнути більш повне уявлення про таку величну історичну особистість як Султан Сулейман та про людей, які його оточували під час правління. Засліплене кохання до нещасної українки, ревнощі, інтриги та вбивства і все це заради одного єдиного та найважливішого – кохання та прагнення до влади. Це все та інші не менш захоплюючі факти ви побачите на нашому сайті. Дивлячись Величне століття онлайн у нас Вам більше не доведеться шукати інші серії десь в другому місці, оскільки у нас зібрані всі серії з максимально повними описами.

Зміна влади досягнула і Османської Імперії. До правління сходить Великий Султан Сулейман. Його завжди вірний слуга Ібрагім стає його правою рукою – пашею. Сулейман вже має сина Мустафу та жінку Махідевран, та все змінюється після того як в гаремі з’являється нова наложниця на ім’я Олександра (Роксолана) – звичайна дівчина слов’янських коренів, що була взята до полону після набігу жорстоких кримських татар та була продана до гарему Султана Великого. Згідно всіх законів Султан не має права мати більше чотирьох дружин та має право мати стільки наложниць в гаремі, скільки побажає. Як тільки Роксолана потрапила до гарему вона практично відразу дуже приглянулася для Султана а згодом вона прийняла мусульманство та отримала нове ім’я – Хюррем, тобто «весела». Проходить не так багато часу, трапляється безліч різних цікавих подій та фактів і Роксолана вже дружина Сулеймана та мати його дітей. Після одруження Султана з Роксоланою боротьба за владу дуже посилюється. Ось тут і починається так званий «світанок» Великої імперії. Старе правління вже в минулому, на його зміну приходить нове, зовсім інше правління і розпочинається вже нова глава Великої Османської династії. Дивлячись серіал Ви зможете переглянути безліч великих, історичних та легендарних перемог Султана Сулеймана. Зможете пережити разом з героями серіалу як політичні переживання так і різного роду інтриги. Ви можете вже зараз розпочати дивитись Серіал Роксолана Величне Століття онлайн та дізнатися багато цікаво про людей які жили в ті часи.

Всі серії серіалу Величне Століття у відмінній якості. Дивіться серіал онлайн разом з нами. Насолоджуйтесь і занурюйтесь у часи "Величного Століття" прямо зараз. Серіал заснований на реальних подіях.

Права на контент належать телеканалу 1+1