загрузка...
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS


Шалені знижки



Наше опитування
Чи подобається Вам дизайн нашого сайту?
Всього відповідей: 1410

Ваша реклама

Тут може бути Ваша реклама


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Головна »

80 серія Величне Століття Роксолана



12:04
80 серія Величне Століття Роксолана

Опис:

Хюррем запитує у Ібрагіма, що за аферу знову затіяв він? Для чого привів цю дивну дівчину? Ібрагім каже, що вбити Мустафу відправила саме Хюррем. При цьому Хюррем намагається довести свою невинність, адже доказів провину немає ніяких. Йдучи від Ібрагіма, Хюремм наказує Сюмбюлю знищити Гюлізар, якщо він з цим не впорається, всій його родині буде тільки гірше. Сюмбюль звертається за допомогою до Рустема. Рустем повідомляє Сюмбюлю, що до ранку дівчата вже буде ніде. Рустем просить Хюрем заспокоїти Султана, і сказати що все взято під контроль.
До Ібрагіму в палац вночі пробирається хтось, при цьому знищує всіх попалися охоронців. Таємничий людина доходить до камери в підземеллі, де повинна бути Гюлізар, потрапивши в камеру він виявляє, що вона порожня.

Султан з Хюреммом і дітьми вночі трапезують перед настанням денного посту. Судтан слухає розповідь Хюремм, в якому йдеться про доброчинних справах. Вислухавши розповідь Султан залишається дуже задоволений. До них заводить Сюмбюль і повідомляє Хюремму, що йому не вдалося розшукати ту таємничу дівчину Гюлізар. Тим часом, цю дівчину приводять на допит. При русі на допит дівчина бачить свою матінку, яку супроводжує Рустем. Гюлізар розуміє, що це натяк на те, що вона повинна мовчати, інакше доведеться знищити мати.

По особливо важливого питання Ібрагім звертається до Султана. Ібрагім розповідає про підготовлений замах, щодо Мустафи, після цього заводить Гюлізар до Султана. Від почутого Султан впадає в лють, він наказує зізнатися дівчині, в тому, хто її примусив це зробити. Дівчина згадує погляд своєї старої матері, і намагається придумати міфічну історію про якесь Бехнар-ефенді. Також вона повідомила, що працювала за наказом Тахмаспа. Султан у люті починає кричати на Ібрагіма, і наказує терміново вжити певних заходів з приводу розшуку ефенді. Ібрагім починає розповідати Султану, що зовсім недавно ця дівчина говорила, що працювала на Хюррем, при цьому дівчина каже Ібрагіму, що це він наказав сказати саме так, тому що хотів саме це чути. Після цих слів дівчина з тераси викидається на площу. Султан звертається до Ібрагіма і каже йому, що ворогами стануть друзі тільки тоді, коли самі цього захочуть.

Ташлиджали зустрічається з Міхрімах. Дівчина повідомляє йому, що це остання зустрічі для їх двох, тому як про все знає Валіде. Якщо ж він не послухається і зустрінеться з нею ще раз, йому голови своєї вже пні доведеться носити.

Розмовляючи з Матракчі Ібрагім починає сумніватися в його відданості, і вважає що Хюррем доклав безпосередньо свою руку в тому, що дівчина змінила свої свідчення перед Султаном. Ібрагім дуже стурбований проявилася реакцією Султана в тому, що сказала перед ним дівчина. У розмову втручається Рустем, який приготувався відправитися в провінцію. Рустема про дитинство починається розпитувати Ібрагім. Він дізнається, що Рустем може бути причетний до замаху, але він діє виключно за особистою ініціативою.

Дивитись українською:



Альтернативне джерело для перегляду серіалу "Роксолана Величне Століття" (всі сезони)

Величне століття Роксолана 1 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 2 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 3 сезон онлайн українською

Величне століття Роксолана 4 сезон онлайн українською




Нравится



Перелік всіх серій серіалу Кесем Султан


загрузка...

Якщо відео не доступне для перегляду чи у Вас виникли будь-які проблеми при перегляді серій, будь-ласка напишіть про це в коментарі, ми дуже швидко виправимо це!
Переглядів: 47187 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:


Форма входу




Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Коротко про Серіал Роксолана Величне Століття

Серіал Величне Століття – це один з тих серіалів, дивлячись який можна з головою поринути у стародавні часи коли правив десятий султан Османської Імперії, дізнатися більше про стародавні часи, традиції, звичаї Сходу. Всі серії Ви будете дивитися практично на одному диханні а переглядаючи їх на нашому сайті онлайн українською мовою ви будете вражені наскільки правдиво грають персонажі серіалу. Ви зможете дізнатися про найбільш яскраві події, які відбувалися в ті часи. Ви зможете осягнути більш повне уявлення про таку величну історичну особистість як Султан Сулейман та про людей, які його оточували під час правління. Засліплене кохання до нещасної українки, ревнощі, інтриги та вбивства і все це заради одного єдиного та найважливішого – кохання та прагнення до влади. Це все та інші не менш захоплюючі факти ви побачите на нашому сайті. Дивлячись Величне століття онлайн у нас Вам більше не доведеться шукати інші серії десь в другому місці, оскільки у нас зібрані всі серії з максимально повними описами.

Зміна влади досягнула і Османської Імперії. До правління сходить Великий Султан Сулейман. Його завжди вірний слуга Ібрагім стає його правою рукою – пашею. Сулейман вже має сина Мустафу та жінку Махідевран, та все змінюється після того як в гаремі з’являється нова наложниця на ім’я Олександра (Роксолана) – звичайна дівчина слов’янських коренів, що була взята до полону після набігу жорстоких кримських татар та була продана до гарему Султана Великого. Згідно всіх законів Султан не має права мати більше чотирьох дружин та має право мати стільки наложниць в гаремі, скільки побажає. Як тільки Роксолана потрапила до гарему вона практично відразу дуже приглянулася для Султана а згодом вона прийняла мусульманство та отримала нове ім’я – Хюррем, тобто «весела». Проходить не так багато часу, трапляється безліч різних цікавих подій та фактів і Роксолана вже дружина Сулеймана та мати його дітей. Після одруження Султана з Роксоланою боротьба за владу дуже посилюється. Ось тут і починається так званий «світанок» Великої імперії. Старе правління вже в минулому, на його зміну приходить нове, зовсім інше правління і розпочинається вже нова глава Великої Османської династії. Дивлячись серіал Ви зможете переглянути безліч великих, історичних та легендарних перемог Султана Сулеймана. Зможете пережити разом з героями серіалу як політичні переживання так і різного роду інтриги. Ви можете вже зараз розпочати дивитись Серіал Роксолана Величне Століття онлайн та дізнатися багато цікаво про людей які жили в ті часи.

Всі серії серіалу Величне Століття у відмінній якості. Дивіться серіал онлайн разом з нами. Насолоджуйтесь і занурюйтесь у часи "Величного Століття" прямо зараз. Серіал заснований на реальних подіях.

Права на контент належать телеканалу 1+1